Ga naar de inhoud

concept ontwikkeling & experience design

Mobile stories

Ons team

onze ervaring

grote diversiteit

Ons team bestaat uit een bijzondere combinatie van ambachten, van creatievelingen en software programmeurs tot timmermannen en electrical engineers. En dat is ook nodig, want om al je zintuigen te kunnen prikkelen  hebben we al deze talenten nodig. 

Mobile Stories wordt gerund door Peter Maas & Veerle van Rooijen. Met een achtergrond in hospitality en engineering vormen zij samen een unieke basis voor het bedrijf.  Wat ooit begon met een voorzichtige eerste opzet voor de eerste escaperoom van Limburg  is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan gerealiseerde concepten. 

Samen beschikken ze over meer dan 10 jaar ervaring binnen de conceptontwikkeling en techniek. Met daarnaast een breed netwerk aan techneuten en creatievelingen binnen verschillende vakgebieden is er niets onmogelijk!  Kortom, laat je ideeën de vrije loop en laat de realisatie aan hen over. 

Creatieve, educatieve & technische conceptontwikkeling

Vertel jullie verhaal

Een custom experience, passend bij jullie wensen en eisen.

Bijzonder

Een unieke beleving, die indruk maakt op de doelgroep naar keuze.

Highly Skilled

Wij zijn van alle markten thuis. Van de software achter de experience tot de laatste miniscule uiterlijke detail.

1

Peter Maas

Technisch engineer & software developer

2

Veerle van Rooijen

project manager, conceptdeveloper, cad tekenaar

Kopie van Black and White Natural Makeup Logo (1)

Frans Maas

Technisch engineer & Timmerman

3

Freelance team

zorgvuldig geselecteerd team van flexibel inzetbare experts

gerealiseerde projecten

uniek maatwerk

Speciaal voor jullie ontworpen

Ieder project is uniek. Onze geavanceerde werkplaats is volledig uitgerust om het geheel gemakkelijk te personaliseren. Van 3D-prints tot gegraveerde materialen. Wij hebben alles in huis om jouw project volledig naar wens te personaliseren.

tarieven?

Het mooie aan maatwerk? Alles kan! 

Het prijskaartje hangt dan ook volledig af van jullie wensen en eisen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Wil je graag weten aan welk bedrag je moet denken? Neem dan even contact met ons op, wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor je op. 

proces van idee tot realisatie

KENNISMAKING

Wij denken graag met je mee. In een vrijblijvend gesprek kijken we naar jullie eisen, wensen en de bijbehorende mogelijkheden. 

BRIEFING & PRESENTATIE

We gaan nogmaals met jullie in gesprek, zodat we voldoende informatie hebben voor een eerste concept.  Na een presentatie en feedbackronde maken we het geheel concreet. 

OFFERTE

Open en transparant, daar houden we van. Op basis van de kennismaking maken we graag een offerte voor je op. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

BOUW & OPLEVERING

We kunnen aan de slag met de daadwerkelijke realisatie. Uiteraard plannen we meerdere feedbackmomenten, zodat het uiteindelijk precies wordt zoals jullie in gedachten hebben.