Ga naar de inhoud

start een interne escapecompetitie

escapebox als teambuilding

Wie wint de interne escape competitie?

escapebox op jullie kantoor

Welk team van collega’s wint jullie interne escapecompetitie?

In deze tijd is teambuilding misschien wel extra belangrijk. Niet alleen om een leuke werksfeer te creëren, personeel aan te trekken én te behouden. Maar ook om de uitdagingen die het hybride werken met zich mee brengt. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

We hebben een teamuitje ontwikkeld waarin samenwerking en communicatie van essentieel belang is, maar waarbij ook het plezier en de beleving hoog in het vaandel staat. Daarnaast is het geheel flexibel inzetbaar.
Zet onze escapebox op uw kantoor en elk team kan spelen wanneer het hen uitkomt!

Het concept escapebox is uiteraard niet nieuw. Deze zie je al veelvuldig voorbij komen. Wij zijn echter van mening dat er bij de mobiele varianten vaak ingezet worden op traditionele standaardpuzzels en cijfersloten. Wat ons betreft een gemiste kans, want dan lever je behoorlijk in op beleving. Plus, het kost relatief veel tijd om de box steeds weer in originele staat (én zonder fouten) terug te brengen. Dat kan anders, vinden wij!
We hebben onze jarenlange ervaring met escaperooms bij Escaperoom Limburg meegenomen in de ontwikkeling van deze escapebox en hebben met name ingezet op beleving

. Dat wil zeggen geen cijfersloten of losse papieren en geen foutgevoelige terugpuzzelprocedures. In plaats daarvan zit de box boordevol vol special effects, unieke features, optische illusies en het belangrijkste de box is volledig geautomatiseerd! Dat betekent dat er geen personeel ter begeleiding of voor de reset benodigd is. Cellen en luikjes openen en sluiten automatisch, er zijn unieke sensoren zoals bijvoorbeeld een vingerafdruksensor, joystick en klopsensor. Ook wordt er gebruik gemaakt van beeld, geluid en een interactief touchscreen. Het enige wat je hoeft te doen, is de box op een locatie naar wens te plaatsen.

Let the battle begin! 

Creatieve, educatieve & technische conceptontwikkeling

specificaties

1. 90 minuten speeltijd
2. Maximaal 4 spelers
3. Reset free
4. geen begeleiding benodigd
5. inclusief licht, beeld, geluid & touchscreen

Mogelijk op iedere locatie

90 minuten speelplezier, verstopt in een box van 70x70cm. Spelers hebben een keuze tussen 3 niveauversies (familie - volwassen - expert)

Technisch geavanceerd

De box is van alle mogelijke technieken voorzien. Uiteraard met beeld en geluid, maar ook met interactieve verlichting en bijzondere sensoren.

Geen begeleiding nodig

De escapegame is reset-free en draait volledig zonder begeleiding. Met 1 druk op de knop start en eindig je het spel. Resultaten kunnen achteraf online gevonden worden.

Reserveren?

Offerte aanvragen of reserveren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaarheid? Vul dan onderstaand  contactformulier in. 

Teambuilding op locatie