Ga naar de inhoud

VErhuur de escapebox aan jouw gasten

escaperoom to go

Verhuur de escapebox aan jouw gasten

escapebox

Wat als… je van iedere locatie een escaperoom kunt maken, maar dan zonder in te leveren op techniek en de algehele beleving?  Dat is het uitgangspunt voor het basisdesign van onze escapeboxen.  Of je nu op zoek bent naar een recreatieve of educatieve oplossing, deze box is veelzijdig inzetbaar en gemakkelijk te personaliseren.  De box bevat geen cijfersloten of analoge puzzels, heeft een groot scherm met touchscreen en er wordt gebruik gemaakt van allerhande bijzondere sensoren (e.g. vingerafdruksensor). Daarnaast is het geheel volledig geautomatiseerd, zo zullen alle deuren en luikjes automatisch  openen. Door het geautomatiseerde hintsysteem is er geen spelbegeleider nodig. In de box zijn 3 versies verwerkt, familie, volwassen of expert, zodat het geheel voor iedere doelgroep toegankelijk is.  Scores worden na afloop in real time  geupload naar de online database. En het mooie, het spel start en eindigt met enkel een druk op de knop. 

Bekijk hieronder de impressie van de recreatieve escapebox: Escape from prison. Liever alle informatie en tarieven op een rijtje? Download dan de brochure.  

Creatieve, educatieve & technische conceptontwikkeling

Mogelijk op iedere locatie

90 minuten speelplezier, verstopt in een box van 70x70cm. Spelers hebben een keuze tussen 3 niveauversies (familie - volwassen - expert)

Technisch geavanceerd

De box is van alle mogelijke technieken voorzien. Uiteraard met beeld en geluid, maar ook met interactieve verlichting en bijzondere sensoren.

Geen begeleiding nodig

De escapegame is reset-free en draait volledig zonder begeleiding. Met 1 druk op de knop start en eindig je het spel. Resultaten kunnen achteraf online gevonden worden.

gerealiseerde projecten